Часът:
Time.is
   

петък, 17 юни 2016 г.

Важни обявления

Вчера се разхождах по центъра на Момин проход и на автобусната спирка видях две обявления. Започвам с първото, което ме озадачи:


За жалост видях обявата твърде късно, иначе бих отишъл. Но какво значи това? Кой точно е този парцел "игрището и терена под училището"? Надявам се, че не става въпрос за част от територията на самото училище. И защо се продава? Общината толкова ли е закъсала, че се налага да се продават общински земи?

Второ обявление. Утре, събота, 18 юни, в странния начален час 16:23, ще има проява организирана от Европейската доброволческа служба. Тя ще се състои в социалния център на сдружение "Зелен" на улица "Стара планина" 14. Не знаех, че има такъв социален център в града и най-вероятно от любопитство ще отида да го видя.


Последното обявление го намерих в Интернет. Общинският съветник от ГЕРБ - инж. Васил Младенов организира две приемни за граждани този месец - една в Костенец и една в Момин проход. Мисля да отида и да попитам за въпросния терен от първата обява - какво точно продава общината и защо.


1 коментар:

  1. Обществеността е била против, така че засега няма дасе продават терените.Източник: комшийката Росица

    ОтговорИзтриване